Oldal kiválasztása

Safety kit

Sex&drug

1 490 Ft

Szövegírás tadamm tadamm tadamm

A csomag tartalma:

  • 2 db óvszer
  • síkosító
  • alkoholos fertőtlenítő kendő (felület sterilizáló)
  • intim törlőkendő
  • kézfertőtlenítő gél
  • 1 tömb (20lap) szippancspapír
  • műanyag penge
  • rágó

1 490 Ft

125 készleten

Így használd:

Óvszer: ne használj lejárt szavatosságú és/vagy sérült csomagolású gumit! Ne bontsd ki a csomagolást szájjal vagy ollóval! Az óvszert merev farokra húzd fel, tekerd le egészen a tövéig! Az elélvezés után még merev állapotban húzd ki úgy, hogy közben fogd az óvszer peremét. Egy óvszert csak egyszer használj! Használj új óvszert anális szex után! A dupla gumi NEM dupla biztonság, sőt, a súrlódás miatt megnő a szakadás kockázata!

r

Ha elszakad a gumi, megnő a nem kívánt terhesség és a szexuális úton terjedő fertőzések (STI-k) kockázata.

Így használd:

Síkosító: mindig vízbázisú vagy óvszer barát síkosítót használj! Ne kend bele a popsiba/punciba, csak a bejáratához tegyél! Mértékkel használd, mert a gumi lecsúszhat tőle.

r

Mindig kis adagokat fogyassz! Ne keverd a drogokat!

r

Ne szexelj alkalmi partnereddel gumi nélkül, nem éri meg!

 

Így használd:

Szippancs: tekerd fel az „A oldal” szerint, majd minden használat után dobd ki és vegyél elő újat! A szippantáshoz használt eszközök, mint a szívószál vagy a bankjegy használata  és megosztása magas kockázattal jár. A bankjegyek vírusokat és baktériumokat tartalmazhatnak, a szívószál éles széle pedig sérüléseket okozhat az orrüregben.

Szipka: tekerd fel a „B oldal” szerint, majd minden használat után dobd ki és vegyél elő újat! A nyál közvetlen átadása komoly egészségügyi kockázatot rejt!

r

Gondolkodj előre, és legyen nálad óvszer és / vagy más kockázatcsökkentő lehetőség (fogamzásgátló , PrEP stb)!

Így használd:

Alkoholos felületfertőtlenítő kendő: segít, hogy a felület, amin előkészítesz vagy fogyasztasz, biztosan tiszta, száraz és sima legyen! Ez a csomag olyan fóliabevonatot kapott, melyet a kendővel fertőtleníthetsz, így alkalmassá teheted az előkészítéshez és/vagy a fogyasztáshoz.

r

Törekedj rá, hogy mindig saját eszközöket használj!

Így használd:

Műanyag penge: törd össze vele a port a lehető legfinomabbra, mert a nagyobb rögök jobban sebzik az orrüreget. Többször használható, de minden alkalom előtt fertőtlenítsd, amihez használhatod a csomagban lévő felületfertőtlenítő kendőt is.

r

Nincs kockázatmentes drogfogyasztás!

 

Így használd:

Rágógumi: rágásával hatékonyan csökkenthetőek a száj belsejében és a nyelven a harapás okozta sérülések! Ráadásul a vicsorgáson is segít!

r

Az illegális kábítószereknél nincs garantált minőség!

Így használd:

Intim törlőkendő: az intim törlőkendő jó dolog, de itt is a mérték az érték.  Soha ne töröld meg a hüvely belsejét, mert a punci egy öntisztító rendszer, és a helytelen használatnak folyás lehet a következménye. A kendőt a puncidtól a végbélnyílásod irányába törölve használd. Ezzel rengeteg fertőzést kerülhetsz el! Egy kendőt csak egyszer használj!

Iratkozz fel!

 

Kapcsolat