Oldal kiválasztása

Safety kit

drug

1 490 Ft

Rövid leírást kellene írni még mindig…

A csomag tartalma:

  • 2 db óvszer
  • alkoholos fertőtlenítő kendő (felület sterilizáló)
  • kézfertőtlenítő gél
  • 1 tömb (20lap) szippancspapír
  • műanyag penge
  • rágó

1 490 Ft

125 készleten

Így használd:

Szippancs: tekerd fel az „A oldal” szerint, majd minden használat után dobd ki és vegyél elő újat! A szippantáshoz használt eszközök, mint a szívószál vagy a bankjegy használata  és megosztása magas kockázattal jár. A bankjegyek vírusokat és baktériumokat tartalmazhatnak, a szívószál éles széle pedig sérüléseket okozhat az orrüregben.

Szipka: tekerd fel a „B oldal” szerint, majd minden használat után dobd ki és vegyél elő újat! A nyál közvetlen átadása komoly egészségügyi kockázatot rejt!

r

Az illegális kábítószereknél nincs garantált minőség!

Így használd:

Műanyag penge: törd össze vele a port a lehető legfinomabbra, mert a nagyobb rögök jobban sebzik az orrüreget. Többször használható, de minden alkalom előtt fertőtlenítsd, amihez használhatod a csomagban lévő felületfertőtlenítő kendőt is.

r

Törekedj rá, hogy mindig saját eszközöket használj!

r

Nincs kockázatmentes drogfogyasztás!

 

Így használd:

Alkoholos felületfertőtlenítő kendő: segít, hogy a felület, amin előkészítesz vagy fogyasztasz, biztosan tiszta, száraz és sima legyen! Ez a csomag olyan fóliabevonatot kapott, melyet a kendővel fertőtleníthetsz, így alkalmassá teheted az előkészítéshez és/vagy a fogyasztáshoz.

r

Mindig kis adagokat fogyassz! Ne keverd a drogokat!

Így használd:

Rágógumi: rágásával hatékonyan csökkenthetőek a száj belsejében és a nyelven a harapás okozta sérülések! Ráadásul a vicsorgáson is segít!

r

Pótold a folyadékot, igyál szénsavmentes vizet és időnként tarts szünetet!

Iratkozz fel!

 

Kapcsolat